Acrylplaten

Acrylplaten, wat is het en waarvoor dient het? 

Acrylwanden zijn wanden bedekt met acrylplaten die in een douche geplaatst worden om alles waterdicht te maken. Met acrylplaten kan je gemakkelijk je bad vervangen door een inloopdouche. Het lijkt misschien een hele klus, maar acrylplaten zorgen ervoor dat er weinig breekwerken en geen schade aan te pas komt. In een mum van tijd staat er een inloopdouche die je badkamer een nieuwe moderne look geeft. 

Een douche met acrylwanden heeft in vergelijking met een bad een aantal voordelen: waterbesparing, ruimtebesparing en gebruiksgemak. Naast deze voordelen zijn ze populair vanwege het creëren van een ruim gevoel. Ze zijn stijlvol en gaan jaren mee. 

Voor het plaatsen van acrylplaten schakel je best professionals in zoals de vakmannen van Bathman. Zij hebben kwalitatieve acrylplaten in huis die verderlicht, ondoorzichtig, onbreekbaar, duurzaam, kwaliteitsvol, flexibel én betaalbaar zijn! Acrylplaten passen door hun neutrale uitstraling in elke stijl van badkamer: van klassiek, landelijk tot een industriële badkamer.  Ze worden op maat gesneden en afgestemd op de douchewand en zijn daarnaast gemakkelijk in onderhoud.


https://www.bathman.be/