Alles over de watertank

Watertanks worden gemaakt rekening houdend met de beschikbare opslagruimte en de totale hoeveelheid water die moet worden opgeslagen. Transparante tanks worden in het algemeen op maat gebouwd door watertank.nl je kunt ze namelijk online bestellen op de website, wist je dat je enorm veel keuze hebt? Het is zelfs mogelijk om je wensen door te geven, stel dat je een watertank wilt hebben die rond is van vorm. Of juist vierkant is, het is allemaal mogelijk. Watertank.nl verkoopt namelijk alle soorten en maten watertanks. Je kunt ze telefonisch contacteren via het telefoonnummer 0495-749020.

Verticale, horinzontale of rechthoekige watertanks?

Het maakt in principe niet uit welk soort watertank je zoekt, wil je deze in de tuin plaatsen? Ook dan heeft watertank.nl de oplossing. Twijfel je over de juiste afmetingen of wil je gewoon gratis advies ontvangen over hoe je een watertank moet opmeten en/of bestellen? De klantenservice staat je graag te woord en is bereid om je advies op maat te geven. Ook als je in Belgie woont zit je bij watertank.nl goed, want ze leveren namelijk door gehele Benelux. 

De grootte en inhoud van de watertank is altijd op maat te bestellen, je kunt in ieder geval zeker zijn dat je de onderstaande maten watertanks kunt bestellen:

  • 1000 liter 
  • 1500 liter
  • 2000 liter
  • 3000 liter
  • 5000 liter
  • 10000 liter

Het fijne van watertanks van watertank.nl is dat zij tanks leveren die gemaakt zijn van HDPE kunststof (hier komt geen zonlicht doorheen). Het opslaan van schoon drinkwater is met dit soort type tanks dus zeker mogelijk.

Author