Dakkapel aan vervanging toe

Een tijdje geleden hebben mijn man en ik een dakkapel laten plaatsen aan onze eigen kamer. Wij wonen al een lange tijd in Delft, met heel veel plezier. Toen wij kinderen kregen zijn wij hier naartoe verhuisd omdat mijn ouders hier ook wonen, en zo hadden we een oppas in de buurt. Wij waren en zijn nog steeds heel erg blij met ons huis, maar wij kregen een groot probleem met ons dakkapel, die wij een tijd geleden hadden laten plaatsen. Het bladerde aan alle kanten en het zag er niet meer uit. Het raam wilde ook niet meer goed dicht, dus we konden het dakkapel beter laten vervangen. Het oude dakkapel had een vriend van mijn man geplaatst. Dit kon toen voor erg goedkoop omdat hij projecten nodig had die hij kon laten zien bij volgende verkoopgesprekken. Dit hebben wij toen natuurlijk niet afgeslagen. Nu is mijn man geen vrienden meer met degenen die dit toen voor ons deed, dus we moesten op zoek naar een ander bedrijf voor het vervangen van een dakkapel offerte. Dit vond ik zelf lastig vinden, want op het internet staan zat bedrijven die kunnen helpen met het vervangen van een dakkapel offerte. Ik heb zelf met 1 bedrijf contact gehad, maar zij waren erg duur. Dus toch maar weer op het internet verder gaan zoeken. Ik kwam toen dakkapel-expert.nl tegen, en via deze website was het vervangen van ons dakkapel zo geregeld.

Dakkapel zo geregeld

Via dakkapel-expert.nl was het vervangen zo geregeld. Wij hebben op de website aangegeven wat wij precies zochten en wat ons verhaal was. Al snel kregen wij hier reactie op met een aantal offertes van bedrijven erin. Op 1 van deze offertes heb ik gereageerd en er kwam van dat bedrijf al snel iemand langs. Inmiddels is het dakkapel vervangen en wij zijn hier super tevreden mee.