De beste boeken voor jonge moeders

Als aanstaande- of jonge moeder komt er een hoop op je af. De zwangerschapsperiode en de periode wanneer jouw kleine spruit net geboren is, is misschien wel de mooiste periode uit jouw leven. Dit is enerzijds waar, maar anderzijds is het ook direct de meest heftige periode uit jouw leven. Wanneer je geen ervaring hebt met deze situatie, en jouw partner ook niet, kan er zo ineens een hoop op je afkomen. Waar moet je rekening mee houden, en welke andere praktische tips zijn er om te gebruiken? Gelukkig zijn er een hoop boeken die je als moeder lekker kunt lezen, en waar je ook heel veel aan kunt hebben. Welke soorten boeken zijn er? Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft alle soorten boeken voor mama voor je op een rij gezet!

Zwangerschapsboek

Allereerst zijn er de zwangerschapsboeken. Deze komen in diverse vormen en maten. Zo is er bijvoorbeeld het boek ‘negen maanden zwangerschapsboek’ van uitgeverij snor. Dit is een megagroot knop-, plak- en schrijfboek, waarin je iedere week jouw zwangerschap bij kunt houden. Tevens krijg je hierin iedere week informatie over het lichaam van de zwangere vrouw en de groei van de baby.

Het eerste jaar

Er zijn ook diverse boeken waarin het eerste jaar van jouw kleintje wordt beschreven. Zo is er bijvoorbeeld het boek ‘mijn eerste jaar’. Hierin kun je alle bijzondere momenten en mijlpalen van jouw kleintje bijhouden. Hierin kun je alles kwijt over de geboorte, de kraamweek, het gezin en jouw familie. Ook kun je hierin een aantal vragen beantwoorden en diverse andere dingen noteren. Het is een prachtig boek om een goed overzicht te krijgen van het eerste levensjaar van jouw kleintje.

Natuurlijk zijn er nog veel meer boeken waar je als (aanstaande) moeder een hoop aan kunt hebben. Bekijk de volledige collectie op Jut en Juul Lifestyle for Kids!

 

https://www.jutenjuul.nl/