De kers op jouw taart is Stock Music

Wist je dat bijna alle muziek die je op de radio hoort voorzien is gebruiksrecht? Dit houdt in dat je geld moet betalen om het nummer te mogen gebruiken. Het tegenovergestelde hiervan is rechtenvrije muziek. Niemand heeft dus het ‘recht’ over die muziek. De toepassing hiervan komt veel voor in films als achtergrondgeluid of als je bijvoorbeeld zelf een video maakt en deze online zet. Als je hiervoor muziek gebruikt waarbij je de rechten moet betalen, ben je snel veel geld kwijt. Het voordeel van Stock Music is dus dat je vele malen goedkoper uit bent dan bij de populaire en algemeen bekende muziek. Stock Music laat je maken door Earforce. Dit bedrijf schrijft deze vorm van muziek speciaal voor audioproducties. Ga jij bijvoorbeeld een podcast maken, dan is de Stock Music perfect voor jou.

Deze componist regelt jouw Stock Music

Ben jij op zoek naar een componist die speciaal voor jouw video of reclame een nummer schrijft én componeert? Dit kan bij een professioneel bedrijf die beschikt over diverse studio’s en de juiste apparatuur. Dit bedrijf is Earforce en de muziek die zij maken is Stock Music. Wellicht dat je wel eens van gebruiksrecht hebt gehoord bij de toepassing van muziek in een reclame of video. Dit houdt in dat je een behoorlijk bedrag betaald aan de maker van het nummer. Met de Stock Music van Earforce is dit bedrag aanzienlijk lager. Bovendien wordt het speciaal voor jou geschreven. Wanneer schakel jij deze specialist om een nummer te componeren?

Maak jouw podcast nog beter met Stock Music

Het bedenken en ontwikkelen van video’s of podcasts voor bedrijven is steeds populairder. Ben je hiervoor op zoek naar de juiste muziek voor onder deze video of podcast? Voor de muziek die je gebruikt moet je vaak rechten betalen. Deze kosten lopen al snel hoog op. De toepassing van Stock Music lost dit op. Dit is een manier om kosten te besparen en je behoudt de kwaliteit van de muziek. Bij Earforce beschikken ze over een grote en diverse collectie Stock Music. Jij betaalt een klein bedrag aan de maker van het nummer. En de toepassing van de muziek geeft jouw podcast net dat extra zetje om hem nog beter over te laten komen op de luisteraar.

Author