De moderne boekhouder uit de regio Nijmegen

De financiële administratie wordt in de meeste bedrijven digitaal gedaan. Dat geldt ook voor de belastingaangifte. Maar wat als u niet zo handig bent met de computer? Dan helpen de boekhouders van Folio u graag. Zij hebben jarenlange ervaring met het doen van allerlei aangiftes en het overzichtelijk houden van de financiële administratie, zodat het ondernemen u veel makkelijker wordt gemaakt. Ook geven zij u graag advies op verschillende vlakken van het ondernemen. Bent u ondernemer en kunt u wel wat hulp en advies gebruiken op administratief vlak?

De boekhouder in de regio Nijmegen helpt u graag

Bent u onlangs uw eigen bedrijf gestart? De boekhouder uit de omgeving van Nijmegen voorziet u van passend advies. Het starten van een eigen bedrijf is een leuke, maar ook spannende beslissing. Er komt veel op u af. Want hoe houdt u de administratie op een goede manier bij? U heeft een beginbalans nodig, maar hoe maakt u die? Welke rechtsvorm kiest u? Hoe stelt u een goed bedrijfsplan op? En welke verzekeringen heeft u nodig? Op al deze vlakken biedt Folio, de boekhouder uit de omgeving van Nijmegen hulp en advies. Maar hier stopt het niet mee. Niet alleen voor startende ondernemers, maar ook voor ervaren ondernemers biedt Folio hulp en advies. Folio, Administratie- en Bedrijfsadviesbureau is uw boekhouder in Nijmegen. Schakel de hulp van de specialist in bij het doen van de administratie, maar ook bij bijvoorbeeld het invullen van de belastingaangifte.

Dé boekhouder in omgeving van Nijmegen voor kleine ondernemers

Folio is er speciaal voor kleinere bedrijven en zelfstandigen. Ze helpen u met de financiële administratie en geven advies op het gebied van bedrijfsvoering en het doen van de belastingaangifte. Deze experts verzorgen bijvoorbeeld uw jaarstukken en helpen u bij het doen van uw belastingaangifte, het doen van een financieringsaanvraag of het maken van kostprijsberekeningen. Hiermee wordt het ondernemen een stuk makkelijker. Folio is aangesloten bij NOAB, wat onder andere betekent dat zij oplossingsgericht te werk gaan. Ook is deze boekhouder in de regio Nijmegen gemakkelijk bereikbaar en staat deze altijd voor u klaar met fiscaal advies, accountancy, advocaatsdiensten en arbeidsdeskundigheid.