De resultaten de hovenier in Hoorn zijn geweldig!

Ik woon in de omgeving van Hoorn en was op zoek naar een hoveniersbedrijf in Hoorn. Mijn tuin had echt een opknapbeurt nodig, want hij zag er niet meer uit! Sowieso was de tuin al jaren uit en niks was er in die tijd veranderd. Ik wou graag weer een levende maar moderne tuin! De Noord-hollandse Tuinman heeft deze wens in vervulling gebracht en we zijn echt blij met het resultaat. Hierbij mijn ervaring met het bedrijf: De Noord-hollandse Tuinman!

Een hovenier in de omgeving van Hoorn zoeken

Ik ben in de stad wezen kijken naar verschillende hoveniers. Ik heb een gesprek met ze gehad en meteen een offerte van alle bedrijven meegekregen. Maar bij geen van die bedrijven had ik meteen een goede connectie of een goede klik. Dus ben ik op het internet gaan kijken voor meerdere bedrijven. Toen kwam ik de website van de Noord-hollandse Tuinman tegen. Ik ben gaan kijken wat voor projecten zij hadden gedaan en was zeer onder de indruk! Ik heb meteen contact met hen opgenomen voor een eventuele afspraak. Binnen een paar dagen kreeg ik een mailtje van hen en kon ik binnen een paar werkdagen meteen langs komen voor een gesprek met de medewerkers.

De afspraak

Toen Ik en mijn man vriendelijk de medewerker van de Noord-hollandse Tuinman begroeten, gingen wij eigenlijk meteen aan de slag met het gesprek over de tuin. Wij brachten allebei onze wensen naar voren en de medewerker noteerde ieder woord van wat wij zeiden. Hij vertelde ons, nadat wij waren uitgepraat, over wat zijn beeld was bij onze tuin. Het was erg knap van de medewerker om onze wensen zo goed te visualiseren. Nadat wij afscheid hadden genomen van de medewerker, kregen we binnen een aantal werkdagen de offerte al binnen. We vonden dit een prachtige offerte en zijn met hun een samenwerking begonnen! Wij wisten zeker dat onze tuin in goede handen was bij hen. Of moet ik zeggen in groene handen.

Het resultaat

Het resultaat mag er echt zijn. Het is een prachtige, nieuwe, moderne en levende tuin geworden. Ik en mijn man zijn er super blij mee! Wij zitten elke avond wel te genieten in onze tuin met een heerlijke bakje koffie.

 

Wilt u ook een mooie tuin voor elkaar hebben? Neem dan contact op met de Noord-hollandse Tuinman. Of kijk op de website www.denoordhollandsetuinman.nl voor meer informatie!

Author