De staalproductie is de grootste afnemer van Globe en PRDS valve regelkleppen

De staalproductie is de belangrijkste afnemer van de Globe en PRDS valve regelkleppen van Von Rohr ARCA. Deze worden wereldwijd gebruikt door vele staalproducenten en producenten van halffabrikaten. Met deze regelkleppen worden temperatuur, druk en volume geregeld. U vindt deze regelkleppen van het type ECOTROL in bandkoelstraten, koudwalssystemen en de staalveredeling. De Globe en PRDS valve regelkleppen zijn onmisbaar in vele productieprocessen voor het produceren van verschillende groene energiebronnen. Daarom worden deze regelkleppen steeds meer onmisbaar, door de groeiende vraag naar groene energie en de toenemende aandacht voor het milieu en de besparing ervan.

Milieuvriendelijk produceren met de Globe en PRDS valve regelkleppen 

In de jaren ’80 werd zonne-energie voor het eerst gebruikt voor het laten draaien van elektrische installaties. Dit kan middels twee manieren. Dit kan met waterverdamping of door het opwekken van energie uit zonnewarmte door middel van een transportvloeistof, zoals olie of zout. Deze gaat door een warmtewisselaar, die ervoor zorgt dat er energie wordt opgewekt. Het gebruik van beide methoden zorgt voor de zekerheid van energieopwekking, maar deze productieprocessen moeten wel gescheiden blijven. In dit geval bieden de Globe en PRDS valve regelkleppen van Von Rohr ARCA uitkomst voor het regelen en controleren van vloeistof- en gasstromen. Voor persoonlijk advies en duidelijke uitleg neemt u contact op met de specialisten die altijd voor u klaar staan.

Kies voor een Globe of PRDS valve regelkleppen van de specialist

Von Rohr is een wereldleider op het gebeid van Globe en PRDS valve regelkleppen. Deze bieden verschillende mogelijkheden en worden vervaardigd met behulp van de nieuwste inzichten. Op deze manier gaan uw productieprocessen altijd door, onder alle omstandigheden. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van uitstekende oplossingen, aangeboden inclusief uitmuntende service. Deze komt voort uit fantastische service en innovatie. Er zijn veel verschillende soorten regelkleppen, zoals de typen Globe en PRDS valve van Von Rohr ARCA. Heeft u advies nodig voordat u een keuze maakt? Neem dan contact op met deze ervaren specialist. De vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Zo draaien uw fabrieken altijd door!