De zelf ontwikkelde oplossingen van Advanced Sealing Technology voor het voorkomen van wateroverlast

Advanced Sealing Technology (AST) werkt intensief met Europese en Amerikaanse bedrijven voor het ontwikkelen van afdichtingen. Er zijn ook een aantal eigen producten op de markt, die leverbaar zijn in verschillende hardheden en samenstellingen. Het assortiment van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen bestaat onder andere uit diverse O-ringen, afdichtingen voor pompen, zuigers en stangen. Ook heeft de specialist diverse lagers in het aanbod, om de oplossingen zo soepel mogelijk te laten lopen. Met dit complete scala aan producten is er altijd een oplossing voor uw wateroverlast. Hier geven wij u graag persoonlijk advies over. 

Veel meer dan producten om wateroverlast te voorkomen allen

Het assortiment aan producten voor het voorkomen van wateroverlast is bij Advanced Sealing Technology groot. Maar er is meer. Deze specialist geeft, nadat de problemen in kaart zijn gebracht, ook graag advies over hoe verdere wateroverlast te voorkomen is. Dit doet deze specialist niet alleen naar aanleiding van bijvoorbeeld een lekkage, maar ook bij bijvoorbeeld trainingen. Ook voeren zij preventieve berekeningen uit, zodat u weet hoe het in uw bedrijf gesteld is met het risico op wateroverlast. Denk bij deze berekeningen aan lagerbelastingen, wrijvingsweerstanden en oppervlakteruwheid, die iets zegt over de mate waarin de oppervlakte van bijvoorbeeld uw producten waterafstotend zijn. 

Wateroverlast voorkomen met de anti-overstromingsartikelen van de specialist

Er zijn veel anti-overstromingsartikelen te koop bij Advanced Sealing Technology (AST). Behalve standaard afdichtingen, zijn het ook afdichtingen op maat. Dit kan op structurele basis, maar ook op projectbasis. Voor het ontwikkelen van oplossingen om wateroverlast te voorkomen, werkt AST met grote Europese en Amerikaanse kwaliteitsmerken van afdichtingen en glijlager systemen. Toch zijn de oplossingen van deze specialist verrassend goed geprijsd. U heeft de mogelijkheid om alle oplossingen per stuk te bestellen. Zo heeft u niet te maken met standaard verpakkingen, en minimale waardes voor uw order. De oplossingen van AST zijn een combinatie van technische kennis, kwaliteitsproducten en service. Zo pakt u het risico op wateroverlast aan.