Deze specialist regelt alles van groutanker tot damverankering

Als aannemer heeft u te maken met diverse grote projecten. Denk bijvoorbeeld aan het verankeren van de grond, de dam of andere constructie waar u gaat bouwen. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.

Vertrouw op een groutanker die alle belasting aan kan

Bij de verankering van de wanden of de grond zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Zo moet u vertrouwen op het groutanker dat gebruikt wordt tijdens deze ingreep. Het komt namelijk vaak voor dat de constructie bezwijkt onder een te groot draagvermogen. Of de wand zakt in door de kracht van water. Dit zijn allemaal rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van De Vries Titan zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.

Kies voor de groutanker van de specialist uit Werkendam

U moet voor een opdracht zorgen voor een versteviging van de dam of de kade? Hiervoor moet het laten verankeren door een specialist als De Vries Titan. Het gebruik van een groutanker komt met name voor bij het aanleggen van bijvoorbeeld een kanaal voor de scheepsvaart. Daarnaast wordt het toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.

Author