Een hot foil printer

Onze printers zijn tegenwoordig redelijk onmisbaar geworden in onze huishoudens. Er zijn dan ook steeds meer soorten printers verkrijgbaar, aangepast aan al onze wensen en in aanvulling op al onze eisen. Het zijn niet langer alleen maar simpele kabelprinters, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een hot foil printer waarmee je heel eenvoudig allerlei soorten stoffen en materialen kunt bedrukken. Een QR code printer bijvoorbeeld is dan weer erg geschikt voor, je raadt het al, het bedrukken van QR codes. Kortom, meer dan genoeg keuze dus.

Er zijn dan ook meer dan genoeg opties tegenwoordig wanneer je overgaat tot de aanschaf van een printer. Veel printers zijn tegenwoordig ook nog eens draadloos, wat natuurlijk ook lekker makkelijk is en het gebruiksgemak aanzienlijk kan vergroten. Veel printers kunnen tegenwoordig ook nog eens worden aangesloten op het wifi netwerk, waardoor je de printer heel eenvoudig vanaf meerdere apparaten kunt gebruiken die verbonden zijn met het internet. Hiermee heb je dus geen gedoe meer met kabels of fysiek aanwezig moeten zijn bij de printer om er gebruik van te kunnen maken. Je hoeft dan alleen maar de opdracht door te sturen om gebruik te kunnen maken van de printer. Dat is natuurlijk heel handig wanneer er meerdere computers in huis aanwezig zijn.

Een zeer veelzijdige printer is de hot foil printer. Hiermee kun je allerlei soorten materialen gebruiken om prints op te zetten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. Allerlei soorten stof, maar ook plastic of hout kunnen worden bedrukt met een hot foil printer. Het leuke hiervan is dat je dus bijvoorbeeld ook je eigen logo op voorwerpen kunt (laten) printen om dit als merchandise te gebruiken. Het enige waar je zeker even rekening mee moet houden, is dat je de print eerst echt goed moet laten drogen.

http://www.kba-metronic.com/