Een mooie eiken vloer uit eigen fabriek

Een eiken vloer (klik hier voor de website) kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij waren al langere tijd aan het zoeken naar de eiken vloer die goed binnen ons interieur zou passen. Na verschillende woonboulevards, woonwinkels, interieur winkels en showrooms te hebben bezocht, kregen wij toch wel een beetje kriebels. Mijn partner en ik hebben namelijk een totaal andere smaak en dit viel toch lastiger te combineren dan gedacht. In verschillende winkels vroegen wij om advies, maar steeds kon men niet echt iets nuttigs zeggen of ons voorzien van persoonlijk advies. Uiteindelijk wees een medewerker van een woonwinkel ons op Bax Houthandel. Hij vertelde ons dat zij onder andere gespecialiseerd zijn in eiken vloeren. Alle vloeren komen hier namelijk uit hun eigen fabriek en dit zorgde ook nog eens voor een lagere prijs. Wij kregen het advies om eens een kijkje te nemen op de website, aangezien de medewerker ons niet verder kon helpen in zijn winkel.

 

Mooie eiken vloeren in de showroom in Barneveld

 

Na dit advies te hebben opgevolgd in onze zoektocht naar een mooie eiken vloer, zijn wij blij verrast. Wij kwamen terecht op de site van Bax Houthandel en hier lazen wij alles over de mogelijkheden van eiken vloeren voor ons interieur en over de voor- en nadelen. Ook zagen wij dat de vloeren inderdaad uit hun eigen fabriek komen en de prijs hierdoor dus lager lag dan bij andere aanbieders. Wij vroegen of het mogelijk was om langs te komen in de showroom in Barneveld. Bax Houthandel reageerde erg uitnodigend en er werd al vrij snel een afspraak gemaakt om langs te komen. Tijdens de afspraak kregen wij alles te horen over de vele mogelijkheden van eiken vloeren en hoe wij onze smaken konden combineren. Het advies van Bax Houthandel was echt erg goed, want al vrij snel kregen wij een vloer te zien die aan de wensen van ons allebei voldeed.

 

Deskundigheid en kwaliteit

 

De vloer die wij uiteindelijk hebben gekozen, is op een erg deskundige manier in ons huis gelegd. Wij hebben absoluut geen moment spijt gehad van onze vloer van Bax Houthandel en zijn erg te spreken over de deskundigheid en kwaliteit. Een vloer van Bax Houthandel is zeker een aanrader voor anderen!