Een schaakbord kopen

Een schaakbord kopen is iets wat altijd leuk om te doen is, zeker wanneer je een schaakfanaat bent. Eindelijk kijken naar de verschillende mogelijkheden, of het een bord van hout of van een ander materiaal moet zijn. Welke pionnen er het mooiste uitzien, of misschien is dat juist geen criterium. Hoe dan ook. Gaan zoeken naar een nieuw schaakbord is een hele leuke bezigheid, maar tegenwoordig zijn er niet veel winkels meer die een hele selectie beschikbaar hebben voor klanten om tussen te kunnen kijken. Vaak hebben spelletjeswinkels maar een variant, en dat terwijl schaakborden zo mooi uniek kunnen zijn wanneer de artiest echt wat moeite steekt in de vorming.

Een schaakbord kopen bij Schaakkoning

Zoals onze naam aangeeft, wij zijn de Schaakkoning, oftewel de koning van alle webwinkels waar je een schaakbord kan gaan kopen, of andere schaak gerelateerde dingen! In onze webshop is een grote variatie mogelijk aan verschillende soorten schaakborden, schaakspellen en nog veel meer! We verkopen namelijk ook nieuwe varianten op het schaakspel, laser chess en KUBB Vikingen. Benieuwd? Dan raden we je zeker aan om een van deze twee nieuwe schaakspellen uit te proberen. Leuk om eens wat nieuws te doen met de mooie hobby van het schaken. Naast nieuwe soorten spellen verkopen we ook losse pionnen en borden. We begrijpen het namelijk wanneer je een pion, ridder of bisschop verliest, en je eigenlijk je oude vertrouwde schaakspel niet helemaal weg wil doen. Het is makkelijk gefikst, je koopt gewoon een nieuw stuk en je kan als vanouds weer verder met je schaakspel.

Schaken met kinderen

Wist je dat het erg goed voor de ontwikkeling van kinderen is om vanaf een jonge leeftijd te gaan schaken. Sterker nog, het geeft ze op de basisschool een voorsprong, omdat ze door het schaken al getraind worden om bepaalde vaardigheden beter te kunnen toepassen. Met schaken leren ze strategisch nadenken, voor langere tijden concentreren en bovenal: problemen oplossen. Door ze van jongs af aan al bekend te laten worden met het schaken, zijn ze beter in staat om op school te presteren. Daarnaast is het ook leuk om samen te doen.

Author