Een wortelkanaalbehandeling zonder problemen bij de tandarts in Den Haag

Een wortkanaalbehandeling is voor de meeste mensen de ergste behandeling bij de tandarts. De tandarts in Den Haag helpt u hier echter wel doorheen. In een tandwortel liggen de wortelkanalen. Deze kanalen zijn gevuld met bindweefsel, zenuwvezels en bloedvaten. Soms raakt dit pulpa, zoals de vulling van een wortelkanaal heet, ontstoken. Dan maakt de tandarts de bovenkant van de tand open om het dode weefsel te verwijderen en de tand te desinfecteren. Na de behandeling wordt de tand gevuld. Deze behandeling is niet heel prettig, maar uw tandarts van Dental Diamond zal u goed begeleiden tijdens de behandeling.

Tandarts en orthodontist in een, gewoon bij uw tandarts in Den Haag

Een beugel moet vaak worden geplaatst door een orthodontist, omdat een tandarts dit niet kan. Hiervoor kunt u bij de tandarts in Den Haag echter wel terecht. Dental Diamond voert namelijk ook orthodontiebehandelingen uit. Deze zijn nodig bij een verkeerde groei van de kaken of een onregelmatige stand van de tanden of kiezen. Vaak komt een combinatie van beide voor. Er zijn verschillende soorten vaste en uitneembare beugels. Soms is een combinatie van beiden nodig. Een beugelbehandeling kan waar nodig worden bijgesteld of aangepast. Een beugelbehandeling duurt vaak twee tot drie jaar, waarna er soms een blijvende retentiebeugel nodig is. 

Dental Diamond: de tandarts in Den Haag voor algemene tandheelkunde en nog veel meer

Dental Diamond heeft verschillende tandartsbehandelingen voor algemene tandheelkunde. Deze zijn zowel medisch als cosmetisch. U gaat hier heen voor een halfjaarlijkse grondige controle, maar ook voor cosmetische behandelingen als het bleken van de tanden bent u hier aan het juiste adres. Maar tandartsbehandelingen zijn nog niet alles. Deze gespecialiseerde tandarts in Den Haag heeft ook eigen mondhygiënisten in huis, die zich richten op het voorkomen van gebitsproblemen zoals verkleuring, verrotting of loszittende tanden. Meestal kunnen de afspraken voor de halfjaarlijkse controle en voor de mondhygiënist gecombineerd worden, zodat u niet telkens terug hoeft te komen voor uw afspraak. Dat scheelt u een hoop tijd.