Engels hekwerk

Bent u op zoek naar Engels hekwerk van hoogwaardige kwaliteit en tegen een scherpe prijs? Maak kennis met WTC Kastanjehout. Met recht mag WTC Kastanjehout een kastanjespecialist genoemd worden. Al sinds 1997 levert deze organisatie als importeur/groothandel en producent duizenden kastanjepalen, kilometers hekwerk en vele poorten op maat. Hekwerk van kastanjehout noemen we ook wel ook wel schapenhekken of schapenrasters. Het is een milieuvriendelijk en duurzaam product. Veelal wordt het gebruikt als afscheiding van gebieden. Hierbij kunt u denken aan tuinen, weides, duinen, bossen of parken. Een groot voordeel is de rustieke uitstraling.

Verschil Engels en Frans hekwerk

Vaak wordt de vraag gesteld wat het verschil is tussen Engels en Frans hekwerk. In het algemeen is de afwerking van een Frans hekwerk iets anders dan bij Engels hekwerk. Het hek heeft rechtere latten en de punten zijn spitser afgezaagd. Ook het ijzerdraad is strakker gewikkeld en beschikt het draad niet over nietjes , dit is wel het geval bij Engels hekwerk. Het hekwerk heeft een gegalvaniseerd dubbel draad. Engels hekwerk is iets speelser. Zowel Engels als Frans hekwerk is verkrijgbaar in verschillende latafstanden en hoogtes.

Voordelen kastanjehout hek

Het hekwerk van WTC Kastanjehout wordt gemaakt van tamme kastanjehout. Het hout bevat veel looizuur waardoor het zelfs onbehandeld goed bestand is tegen vocht en schimmels. U heeft geen last van dieren die uw hek aanvreten omdat kastanjehout bitter van smaak is. U heeft jarenlang plezier van Engels hekwerk, kastanjehout heeft namelijk een zeer lange levensduur.

Kastanjehout toepassingen

Engels hekwerk dient op palen bevestigd te worden. Zelf kunt u kiezen aan welk soort palen u het hek wenst te monteren. WTC Kastanjehout adviseert RVS boorschroeven voor een perfecte montage. Hierdoor splijten de latten van het hekwerk niet. Bij WTC Kastanjehout bestelt u rechtstreeks van de producent en dat levert u zeer scherpe tarieven en korte levertijden op. Wilt u meer weten over Engels hekwerk? Bekijk dan de website van WTC Kastanjehout eens voor meer informatie.

https://www.wtckastanjehout.nl/