Groothandel in bomen en tuinplanten

Ben je een hovenier, inkoper voor een tuincentrum, architect of andere groenprofessional? En ben je op zoek naar bomen, planten en hoveniersartikelen? Dan kennen wij een adresje waar je gegarandeerd zult slagen. Olaf Nijenkamp in Raalte heeft een breed assortiment met alles waar je als groenprofessional naar op zoek bent.

Aanbod

Waar je ook naar op zoek bent: je vindt het bij Olaf Nijenkamp. Alle artikelen zijn handig opgedeeld in diverse categorieën. Deze zijn: bomen, bosplantsoen, coniferen, fruit, gazon, heesters, hoveniersartikelen, klimplanten en ga zo maar door. De keuze is reuze en bij elk artikel staat precies aangegeven wat de specificaties zijn, zodat als je een bestelling plaatst je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je toch eerst liever het artikel met eigen ogen zien? Dan raden we je aan om langs te gaan bij de showroom. Deze vind je aan de N35 in Raalte.

Online bestellen

Zie je een artikel die voldoet aan al jouw wensen en eisen? Wacht dan niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want op is op. Het zou toch zonde zijn als je te laat bent. Olaf Nijenkamp bezorgt de artikelen gratis vanaf een minimaal orderbedrag van €350. Het is ook mogelijk om de bestelde items af te halen bij de Cash & Carry van Olaf Nijenkamp.

Meer weten over de groothandel voor bomen en planten?

Wil je graag meer weten over de groothandel voor bomen en planten, oftewel Olaf Nijenkamp? Bezoek dan de website. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met Olaf Nijenkamp. De specialisten helpen je graag verder.

https://www.olaf-nijenkamp.nl/