Heeft u hoofdpijn? Laat een bril aanmeten bij de optiek in Eindhoven

Op een dag zit u veel achter de computer, misschien omdat het u werk is. Heeft u veel last van hoofdpijn tijdens het lezen en schrijven achter de pc? Bekijk dan eens de mogelijkheden van het laten aanmeten van een bril. Wellicht is de stand van één van uw ogen of beide ogen niet goed waardoor er een prisma moet worden geslepen in een bril. Of u wilt enkel een leesbril op het werk. Het is begrijpelijk dat u hiervoor een professionele en betrouwbare oogmeting wenst. Uw ogen zijn immers één van de belangrijkste zintuigen. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven zijn er zowel opticiens als optometristen werkzaam. Van het meten van een kleine sterkte tot aan complexe oogafwijkingen; voor uw klachten bent u bij Optiek Verhoeven van harte welkom voor een persoonlijke oogmeting.

Bij de optiek in Eindhoven kiest u uit diverse stijlvolle zonnebrillen

Een zonnebril mag gezien worden, vindt u ook niet? Dit stijlvolle accessoire wordt zowel in de winter tijdens wintersport als in de zomer tijdens een strandvakantie gebruikt. Te allen tijde is het aan te raden om uw ogen bescherming te bieden tegen uv-straling van de zon. Wenst u een bril met of zonder sterkte? Wat uw voorkeur ook is, bij Optiek Verhoeven in Eindhoven kiest u uit een breed aanbod aan gepolariseerde zonnebrillen. Ga voor vrouwelijk met een montuur van Esprit, voor nonchalant met een montuur van Oakley, voor trendy met een montuur van Ray-Ban of voor tijdloos met een montuur van Tom Ford. Deze merken en meer bieden de opticiens graag aan u aan in de winkel.

Bied uw zoon of dochter ondersteuning bij het lezen met een bril van Optiek Verhoeven Eindhoven

Uw kind begint met lezen en schrijven, maar dit is vaak ook de periode dat er problemen kunnen ontstaan. Slaat uw kind vaak een regel of woord over of worden de letters door elkaar gehaald? In veel gevallen wordt er een stempel in de vorm van dyslexie op gedrukt. Maar wist u dat een bril in tal van situaties dé uitkomst kan bieden? Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven krijgt uw zoon of dochter een betrouwbare oogmeting. Wellicht komt uit deze oogmeting een prisma of sterkte en wordt er op basis van de meting een gepaste bril aangemeten. Omdat de ogen van kinderen in een korte periode sterk veranderen is uw zoon of dochter uiteraard van harte welkom om de ogen regelmatig te controleren. Hierdoor wordt een zo optimale ondersteuning geboden en wordt de ontwikkeling van de ogen gestimuleerd.