Het beste van beide werelden: een elektrisch fornuis met oven

Een elektrisch fornuis met oven of een gasfornuis met elektrische oven, is een belangrijk onderdeel van een professionele keuken. Toch wilt u niet dat ze te veel plek in beslag nemen. Dan is een elektrisch fornuis met oven van Bonnewits Horeca precies wat u zoekt! Deze apparaten zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor professionele horeca keukens. Zo is zowel een gasfornuis met elektrische oven, als een elektrisch fornuis makkelijk schoon te maken en hebben ze uitgebreide mogelijkheden voor bakken, braden, koken en nog veel meer! Deze oven is van uitstekende kwaliteit en u heeft hier gegarandeerd nog jarenlang plezier van!

Een elektrisch fornuis met oven als onderdeel van uw professionele keuken

Iedere horecakeuken heeft het nodig: een elektrisch fornuis met een ingebouwde oven. Maar er zijn meer mogelijkheden. Sommige chefs koken liever op gas, dus heeft Bonnewits Horeca ook een gasfornuis met een elektrische oven in het assortiment opgenomen. Daarnaast vindt u bij deze online expert ook al het andere dat u nodig heeft in een professionele horecakeuken. Een werkbank, gekoeld en desgewenst op maat, mag ook niet ontbreken. Tot aan een rvs-prullenbak en wieltjes voor onder uw apparatuur: Bonnewits Horeca heeft overal aan gedacht. Neem contact op wanneer u al uw apparatuur tegelijk wilt bestellen. Er komt dan graag iemand bij u langs om een mooie offerte op te stellen.

Een compact gasfornuis met elektrische oven voor kleinere keukens

Sommige horecabedrijven hebben een kleine keuken. Vooral in historische binnensteden hebben ondernemers hiermee te maken. Hoewel het restaurant of café knus oogt, kan dat vervelend zijn voor de eigenaar. U wilt dan ook geen enorm bakbeest van een gasfornuis neerzetten. Dankzij Bonnewits Horeca hoeft dat ook helemaal niet! Kies voor compact gasfornuis met elektrische oven! De vier pitten stellen u in staat om ieder gerecht te bereiden en de oven kan zowel voor de bereiding als voor het warmhouden van maaltijden worden gebruikt. Zoekt u meer dan 4 pitten? Kies dan voor een elektrisch fornuis met zes kookplaten en een oven, grill en opbergkast.