Houten picknicktafel

Een houten picknicktafel is tegenwoordig moeilijk te vinden. De meeste meubels die mensen nodig hebben zijn immers toch makkelijk te vinden bij de Ikea. Echter, een goede en degelijke houten picknicktafel kan wel jaren plezier geven en breekt niet zo snel als eentje die bij de Ikea of een andere goedkope zaak gekocht wordt. Daarom kunt u het beste terecht bij houtenpicknicktafelkopen.nl terecht voor degelijke en ambachtelijke houten picknicktafels! Wij maken en ontwerpen ze allemaal met de hand, zo weet u zeker dat iedere tafel of ander tuinmeubilair dat u bij ons koopt met oog voor detail en kwaliteit is gemaakt. Ze gaan met gemak wel jarenlang mee, en zijn door en door degelijk.

Ambachtelijke houten picknicktafel

Een ambachtelijke houten picknicktafel kunt u dus het beste bij ons kopen. Ze zijn allemaal gemaakt van eikenhout of douglashout, dat zijn stevige houtsoorten die goed te vormen zijn naar wens. De plankdiktes waar we meer werken zijn 4 tot 6 cm, en de planken wegen stuk voor stuk tussen de 150 en 200 kg! Daarom weten we zeker dat we picknicktafels en tuintafels kunnen leveren die jarenlang meegaan. We doen niet aan massaproductie, want ieder product is voor ons uniek en wordt gemaakt door maatwerk. De meeste producten worden voor onze klanten op bestelling gemaakt. In overleg is het echter mogelijk om meerdere tafels tegelijkertijd te leveren, zeker voor onze klanten in de horeca is dat handig. Het voordeel is dat deze tafels heel lang meegaan, en dus een lange termijn investering zijn voor onze klanten.

Bezorgen en afhalen

Bestellingen die bij ons gedaan worden, kunnen binnen twee tot drie weken door ons geleverd worden. Onze vervoerder neemt daarvoor contact met u op om samen een afleverafspraak te kunnen inplannen. Zo weet u zeker dat u wel thuis bent wanneer de tafel dan eindelijk aankomt. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf langs te komen om uw product op te halen bij onze zagerij in Cothen, dat scheelt bezorgkosten. In onze webshop kunt u kiezen voor welke optie u wilt gaan, maar let op de afmetingen en het gewicht!