Hulp bij een lekkage in uw huis

Een lekkage komt nooit gelegen en is vaak erg moeilijk te vinden. Bent u ergens water of een vochtige plek tegengekomen, waar het niet hoort te zijn? Zorg dan dat u zo snel mogelijk handelt. Een lekkage kan namelijk (op langere termijn) blijvende schade veroorzaken en de waarde van uw huis snel doen zakken. In dit artikel leest u wat u moet doen, wanneer u denkt dat er een lekkage is in uw huis.

Wat kunt u zelf doen?

Probeer eerst zelf de lekkage op te zoeken. Als je een idee hebt waar de lekkage vandaan komt, ga dan de leiding af met een stukje keuken rol. Zo kunt u eenvoudig zien of er vocht van de leiding af komt. Als u er zeker van bent dat het water niet van buiten komt, is het slim om de hoofdkraan van uw huis af te sluiten. Hierdoor zal u de schade van de lekkage in ieder geval beperken. Wanneer u weet dat de lekkage wordt veroorzaakt door water van buiten het huis of u de lekkage in de leidingen niet zelf kunt verhelpen, lees dan hieronder verder.

En nu?

Het is bij een geval van lekkage natuurlijk belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Neem daarom, wanneer u de lekkage zelf niet kan opsporen of verhelpen, direct contact op met een loodgieter. Het is in zo’n situatie belangrijk dat uw loodgieter snel ter plaatsen is. Een voorbeeld van een loodgieter met 24/7 spoedservice is SAM Loodgieter Leiden. Deze loodgieter staat 24/7 voor u klaar en zorgt dat de lekkage binnen no time wordt verholpen. Op http://www.samloodgieterleiden.nl/neemt u contact op en schakelt u een loodgieter in die binnen een uur bij u voor de deur staat.

Wacht niet langer met uw probleem en meld het bij uw loodgieter. Bent u niet helemaal zeker of u hulp nodig heeft? Uw loodgieter staat ook voor uw klaar voor advies via de telefoon.

http://www.samloodgieterleiden.nl/

Author