Intercomsystemen bieden zekerheid

Zekerheid, dat is wat u met een intercomsysteem bereikt. Of u nou een verhuurder bent van een appartementencomplex, u heeft een bedrijfspand, of een grote villa, u kunt hoe dan ook een intercom systeem gebruiken. Deze intercom systemen zijn de laatste jaren enorm ontwikkeld, waardoor de mogelijkheden enorm verbeterd zijn. Deze zaken worden in dit artikel behandeld, zodat u een duidelijk beeld heeft wat het is en waar een intercom voor dient. Tot slot wordt u geholpen te bepalen wat voor soort systeem het beste voor uw situatie te gebruiken is. Wilt u nu al zelf verder oriënteren naar intercomsystemen van topmerken? Kijk eens bij bij Arend Beveiliging die beveiligingsspecialisten als Dahua in hun assortiment hebben!

Ontwikkeling en mogelijkheden intercomsystemen

Het is erg hard gegaan met de ontwikkeling van beveiligingssystemen. Intercom systemen sluiten naadloos aan op deze beveiliging en zijn daarom ook niet achter gebleven in ontwikkeling. De mogelijkheden van intercomsystemen zijn daarom enorm. In eerste instantie was het alleen mogelijk audio over te brengen, waar de meeste moderne systemen nu gebruikmaken van beeld voor de bewoner, en soms zelfs voor de bezoeker. Er zijn mogelijkheden waarbij er een lijst van deurbellen en namen is waarmee u verbonden kunt worden, er is mogelijkheid tot het intoetsen van een kamernummer op een toetsenbordje, of er kan zelfs een tablet geïnstalleerd zijn waar er op het touchscreen een keuze wordt gemaakt en soms dus zelfs beeld van de bewoners’ ruimte wordt weergegeven bij goedkeuring. Om het nog mooier te maken, er kan zelfs voor gezorgd worden dat een inkomende oproep van de intercom wordt doorgezet naar mobiele apparaten.

Welke intercom heeft u nodig?

Afhankelijk van de grootte en de locatie van uw pand, is het verstandig om voor een bepaald soort intercomsysteem te kiezen. Bij kleinere complexen of villa’s kunt u het beste kiezen voor de lijst met namen en deurbellen voor verschillende appartementen of kamers. Voor villa’s kunt u ook de luxere variant kiezen, omdat het risico op vernieling kleiner is. Dit houdt in dat er een tablet aan de bezoekerskant is. Tot slot maken veel grote complexen gebruik van het toetsen pad. Dat is ideaal omdat er eindeloos veel appartementen in het systeem kunnen worden gezet. Voor een groot bedrijfspand is dit ook nuttig. Zeker wanneer er verschillende bedrijven intern zitten, is dit een goede oplossing. Wilt u meer informatie over hoe intercoms uw beveiliging kunnen optimaliseren? Kijk eens bij de Dahua lijn op de website van Arend Beveiliging.

 

https://arendbeveiliging.nl/

Author