Kruidentuin beginnen

Het verbouwen van je eigen kruiden en groenten is gezond, rustgevend en lekker. Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor een eigen kruidentuin en dat is logisch. Je weet zo precies waar je voedsel vandaan komt en het is nog eens leerzaam ook. Met Vegger Vegger kruiden kweek je binnen no time je eigen kruiden én je vind er allerlei handige accessoires. Het systeem beschikt over duurzame LED-verlichting. Hierdoor kun je op een verantwoorde en schone manier je kruiden en groenten laten groeien. Dit betekent het hele jaar verse producten. Het concept is gebaseerd op ecologische principes, duurzaamheid, ethische waarden en samenredzaamheid. Vanaf nu heeft iedereen de mogelijkheid een eigen kruidentuin te beginnen.

Voordelen kruidentuin indoor

Je bent met een kruidentuin indoor niet meer afhankelijk van het weer, maar er zijn nog veel meer voordelen van deze moestuin. We zetten ze op een rijtje voor je:

  • Vermindering van stress; planten dragen bij aan het verminderen van stress en zorgen voor een gevoel van welzijn
  • Verhoogde luchtkwaliteit dankzij luchtzuiverende werking
  • Verbeterde concentratie bij kinderen en volwassenen dankzij groen in directe omgeving
  • Minder watergebruik dan bij traditioneel kweken
  • Kortere kweekcyclus dus sneller en vaker oogsten
  • Licht van gewicht en compact design
  • Onafhankelijk van regen en zon

Start met Veggeren

Dankzij Vegger smaken je eigen gekweekte kruiden sowieso nóg lekkerder. Klinkt je eigen kruidentuin je als muziek in de oren en ben je enthousiast over de vele voordelen van je eigen indoor moestuintje? Ga dan snel naar de website van Vegger en plaats je bestelling. Binnen enkele werkdagen ontvang je je aankoop in huis en kun je aan de slag gaan. Op de site vind je een video waarin je precies ziet hoe je Vegger in elkaar zet. Heb je nog vragen? Bel of mail gerust naar Vegger!

https://www.vegger.nl/

Author