Luchtkussen envelop

Voor bedrijven is het belangrijk om luchtkussen enveloppen te hebben. Veel bedrijven hebben tegenwoordig online winkels en laten producten thuis bezorgen. Deze producten kunnen echter niet los verstuurd worden en hebben verpakkingsmateriaal nodig.

 

Ouderwetse envelop

Een bedrijf kan echter niet gewone, papieren enveloppen gebruiken als het professioneel wil overkomen. Een papieren envelop is misschien heel goedkoop, maar het heeft vele nadelen. Een papieren envelop kan niet tegen verschillende weersomstandigheden. Bij droog weer is er niks aan de hand, maar bij regen of sneeuw zal het materiaal van papier stuk gaan. Daarnaast is het papier erg dun. Hierdoor kan het gemakkelijk beschadigen. De inhoud kan te zwaar zijn, waardoor de inhoud door het verpakkingsmateriaal heen kan scheuren. Hierdoor kan de inhoud verloren gaan. Ook als het vervoerproces helemaal goed gaat en het pakketje heelhuids aankomt, is een normale envelop nog steeds niet handig. Een papieren envelop ziet er goedkoop uit, waardoor het bedrijf dat het verstuurt en het product zelf ook gelijk goedkoper lijken. Dit komt niet professioneel over.

 

Bubbeltjes envelop

Om professioneel over te komen kan een bedrijf dus beter goed verpakkingsmateriaal inslaan. Bij Verpakking Voordeel heb je vele verschillende typen bubbeltjes enveloppen. Een bubbeltjes envelop is hetzelfde als een luchtkussen envelop. De naam bubbeltjes envelop wordt soms gebruikt, omdat er bubbeltjes folie in een luchtkussen envelop zit. Dit naam kan soms verwarrend werken, maar met bubbeltjes envelop wordt altijd een normale luchtkussen envelop bedoelt.

 

Luchtkussen envelop van Verpakking Voordeel

Voor elke type luchtkussen envelop kun je terecht bij Verpakking Voordeel. Verpakking heeft verschillende maten, waardoor er voor elke bestelling geschikt verpakkingsmateriaal is. Voor grotere bestellingen kun je echter beter gebruik maken van een postdoos. Voor een postdoos kun je ook terecht bij Verpakking Voordeel. Bekijk dus snel het gehele assortiment voor een geschikte postdoos, luchtkussen envelop of ander verpakkingsmateriaal.

 

https://www.verpakkingvoordeel.nl/