Meer gebruiksgemak in uw winkel? Ga een koeltoonbank kopen bij de specialist

U kent het wel, u staat bij de slager of visboer en ziet alle producten prachtig uitgestald. Is dit niet een koeltoonbank die u wilt kopen voor uw winkel? Dit zorgt niet alleen voor meer gebruiksgemak, het ziet er ook nog eens prachtig uit. Koeltechnisch Buro Midden Nederland produceert sinds 2013 een eigen koelmeubellijn. Deze Koops Koelmeubels zijn perfect voor de inrichting van uw nieuwe slagerij. Gaat u binnenkort koeleilanden, wandkoelmeubels of een koeltoonbank kopen? Ga langs bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Zij onderhouden ieder model voor u. Op die manier bent u voorzien van een compleet concept. Voor bijvoorbeeld de koeltoonbank die u wilt kopen gebruiken ze een uniform systeem. Dit zorgt ervoor dat er één lijn in uw toonbank ontstaat met optimaal zicht op uw producten.

Maak uw slagerij inrichting compleet door een koeltoonbank te kopen

Weet u waar u een geforceerde koeling perfect voor gebruikt? Dit is een manier om al uw fruit en groente, snacks of frisdrank gekoeld te bewaren. Koeltechnisch Buro Midden Nederland regelt de nieuwe inrichting van uw slagerij volledig. Wilt u een koeltoonbank kopen, maar vindt u niks wat in uw zaak past? Ieder model dat u zoekt vindt u bij hen in de collectie. Koeltechnisch Buro Midden Nederland regelt niet alleen een prachtige inrichting van bijvoorbeeld uw slagerij of restaurant. Ook uw nieuwe koeltoonbank gaat u kopen bij deze specialist. Voor de koeling van uw vlees of vis werkt de plaatkoeling optimaal. Koeltoonbanken met deze techniek zijn beschikbaar in twee modellen, de straight en de round. Ga langs bij de specialist en ontdek de mogelijkheden voor de nieuwe inrichting van uw slagerij, restaurant, winkel of supermarkt.

Onafhankelijk familiebedrijf regelt uw slagerij inrichting

Is de huidige inrichting van uw slagerij toe aan vervanging? Bent u net een slagerij begonnen en zoekt u een volledig nieuwe inrichting? In beide gevallen schakelt u Koeltechnisch Buro Midden Nederland in en u heeft binnen no time een prachtige slagerij inrichting. Dit familiebedrijf heeft een ruim assortiment aan prachtige producten voor bedrijfskoelingen en airconditioning. Zo is het mogelijk om een koeltoonbank te kopen waar u al uw producten in presenteert. Met al meer dan 40 jaar ervaring vertrouwt u op de expertise van dit koelbedrijf. Het assortiment van het Koeltechnisch Buro Midden Nederland varieert van wandkoelmeubels en koeleilanden tot koelcellen en display vitrines. Bewaart, bereidt, verwerkt of verkoopt u producten die een koele omgeving vereisen? Ga dan naar de specialisten van Koeltechnisch Buro Midden Nederland.