Met de Kerbl Taon X dazenval tuinieren zonder dazen

Met de Kerbl Taon X dazenval heerlijk ongestoord tuinieren

Kerbl komt ook in 2016 weder de markt op met de welbekende Kerbl Taon X dazenval. Met de dazenvallen van kerbl bent u als tuinierder gegarandeerd vrij van hinder en kunt u heerlijk tuinieren zonder dazenplaag. Met de dazenvangers van kerbl is het plaatsenl zeer eenvoudig. De kerbl Taon x dazenval is namelijk te installeren doormiddel van een overzichtelijke handleiding met foto’s.

 

Waar plaats je de Taon X dazenval ?

Het plaatsen van de dazenvanger gaat door middel van een geïntegreerde grondboor waardoor de dazenval ontzettend stevig komt te staan. Het beste kan de val nabij de bosjes staan waarbij de zon de bal van de val goed kan verhitten. zo heeft de val een perfacte locatie. ook voor zwembaden, weilanden en paarden pension is de taon x dazenval een zeer goed uitkomt. Met de kerbl taon x eco dazenval gaat u nog mileu vriendelijker te werk. 

 

De werking van de Kerbl taon X 

De daas vliegt naar de val toe en zal landen op de bal. Nadat er weinig bloed zit in de bal zal de daas telleurgesteld wegvliegen, echter kan de daas enkel omhoogvliegen zo komt de daas in de val terecht

 

Klik hier nog veel meer informatie en voor een overzicht van alle dazenvallen

https://dazenvanger.nl/kerbl-dazenval-taonx-dazenvanger.html

Author