Met vloerverwarming kiest u voor een beter milieu en een lagere energierekening

Vandaag de dag wordt er meer waarde gehecht aan het milieu. Daarom vindt u het misschien ook belangrijk dat verwarming energiezuinig is. Maar wist u dat u ook bespaart op de energiekosten met energiezuinige verwarming? Bekijk dan de mogelijkheden van 123Vloerverwarming. Met vloerverwarming bespaart u 6% tot wel 12% op uw energie. Daarnaast wordt warmteverlies van leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit resulteert in een lagere energierekening. Het is een flinke investering, maar het betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. Bovendien draagt u een steentje bij aan het milieu. Wat wilt u nog meer?

Vloerverwarming is een oplossing als u last heeft van allergieën

Wist u dat traditionele radiatoren bijdragen aan stof in uw woning of bedrijfspand? Deze zorgen voor luchtcirculatie en dát leidt er toe dat stof niet blijft liggen, maar ronddwarrelt. Bent u allergisch of heeft u een aandoening aan uw luchtwegen? Dan is het extra vervelend. In dat geval doet u er goed aan om de radiatoren te vervangen door vloerverwarming. Met vloerverwarming heeft u geen last meer van ronddwarrelend stof en de luchtvochtigheid kan tot wel 12% verlaagd worden. Bij 123Vloerverwarming bent u aan het juiste adres voor vloerverwarming voor uw bedrijfspand of woning die past bij uw vloer.

Wist u dat er meerdere varianten vloerverwarming verkrijgbaar zijn?

Veel mensen denken dat er slechts één variant van vloerverwarming bestaat. Niets is echter minder waar. Bij 123Vloerverwarming zijn verschillende soorten vloerverwarming verkrijgbaar. De ene variant is geschikter voor uw woning of bedrijfspand dan de ander. Zo past een droogsysteem bij u als uw woning beschikt over een houten balkenlaag met houten vloeronderdelen. Vloerverwarming in matten is geschikt voor uw woning als er alleen nog maar een ruwe betonvloer ligt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om vloerverwarming te laten infrezen. Welke vorm van vloerverwarming het best bij u past? De specialisten van 123Vloerverwarming voorzien u van persoonlijk advies.