Mijn tuin laten doen door een hovenier uit Woudenberg

Ik heb mijn tuin laten doen door een goede hovenier uit de omgeving van Woudenberg. Mijn vrouw heeft een bepaalde spierziekte en kan daarom niet zoveel aan de tuin doen dan dat ze wil. Ik moet ook veel werken en kan haar hiermee ook niet helpen. Daarom hebben we samen besloten om onze hele tuin om te gooien en er iets totaal anders van te maken. We hadden alleen zelf de technieken niet om dit te doen, dus zochten we iemand die hier ervaring mee had.

De hovenier weet waar hij het over heeft

We hadden al een paar keer contact gehad met de beste hovenier van Woudenberg. Zijn website stond vol met allerlei projecten die hij had uitgevoerd en er zaten mooie resultaten tussen. We kregen zelfs van één project vele inspiratie voor ons eigen tuin. Dus hadden we een afspraak gemaakt om bij hem te komen voor een gesprek over de tuin. Na het bespreken van bepaalde plannen en details zijn we uiteindelijk tot een conclusie gekomen en hadden we een volgende datum gepland wanneer hij aan de slag zou gaan. Zelf konden we niet wachten hoe onze tuin eruit zou zien met dit idee. We waren enthousiast maar nerveus tegelijkertijd.

Ik herken mijn tuin niet meer terug

Op de dag van de verbouwing was het erg warm. Het was net lente geworden, maar de temperatuur was al boven de 20 graden gestegen. De mannen van de Hovenier hadden het zwaar, maar mijn vrouw bracht ze vaak water en verse limonade. Na ongeveer een paar dagen was de tuin helemaal klaar en wij herkende hem niet meer terug. We zagen een totaal nieuwe tuin met terras en alles erop en eraan! Hier hadden we wel van kunnen dromen maar het is toch echt werkelijkheid. Wat een super hovenier!

Bezoek de website

Meer weten wat deze Hovenier voor u kan betekenen en uw tuin? Bekijk dan de website van de hovenier via www.hoveniersbedrijfkaats.nl voor meer informatie. U kunt daar ook tips lezen over het onderhouden van uw tuin.

Author