Ook in de zomer is De Noord-Hollandse Tuinman in Heerhugowaard uw hovenier

In de zomer is het heerlijk genieten in en van uw tuin. Om van uw tuin te blijven genieten is er natuurlijk wel wat onderhoud nodig. In de zomer zijn dat vooral werkzaamheden zoals onkruid wieden, water geven en grasmaaien. Dat kunt u allemaal zelf doen maar hoe fijn is het niet als dat werk vakkundig door een hovenier gedaan wordt. Als u in Heerhugowaard woont kunt u daarvoor aankloppen bij De Noord-Hollandse Tuinman.

Tuinonderhoud door De Noord-Hollandse Tuinman in Heerhugowaard

Het streven van De Noord-Hollandse Tuinman is het creëren van een plek waar mens, dier en plant in harmonie naast elkaar leven, waar respect voor alles wat leeft in de tuin het uitgangspunt is. Door dit uitgangspunt wordt uw tuin een plek om te ontspannen en te genieten, elk jaar en elk seizoen weer. Voor dat genieten het hele jaar door is echter wel tuinonderhoud nodig. In Heerhugowaard kunt u bij De Noord-Hollandse Tuinman terecht voor zowel incidenteel als periodiek onderhoud. Bij incidenteel onderhoud kan deze hovenier bijvoorbeeld een voorjaars- of een najaarsonderhoud van uw tuin doen. Of uw tuin weer in topconditie brengen bij achterstallig onderhoud. Bij periodiek onderhoud komt De Noord-Hollandse Tuinman regelmatig bij u langs om de tuin in topconditie te houden. Waardoor u van het zomerse weer kunt genieten in een goed onderhouden tuin.

Verantwoord genieten in een ecologisch onderhouden tuin

Verantwoord omgaan met de natuur staat centraal in de bedrijfsvoering van De Noord-Hollandse Tuinman. De werkwijze is als ecologisch te bestempelen. Zo worden geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmatige meststoffen gebruikt en wordt het tuinafval zoveel mogelijk omgezet naar natuurlijke bemesting. U kunt dan ook verantwoord genieten in een ecologisch onderhouden tuin.

Een nieuwe tuin nodig?

Heeft u ideeën gekregen om uw tuin aan te passen? Of bent u verhuisd en wilt u de bestaande tuin anders inrichten? Ook voor kleine ingrepen of tuinrenovatie kunt u terecht bij De Noord-Hollandse Tuinman. Daarnaast kunt in Heerhugowaard door deze hovenier een nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen. In harmonie met uw woning, uw leefomgeving en uw levensstijl. Zodat u iedere dag geniet van uw prachtige tuin.