Op zoek naar een Hovenier in Hoorn?

Stop maar met zoeken want u heeft uw Hovenier voor Hoorn en omgeving gevonden in de persoon van Gert-Jan Klercq: De Noord-Hollandse Tuinman. Tuinman, hovenier in hart en nieren. Gert-Jan draagt graag zijn steentje bij aan het milieu door duurzaam te tuinieren. Zo gebruikt hij uitsluitend natuurlijke bestrijdingsmiddelen en alleen als het echt niet anders kan. Hij verwerkt het liefst al het tuinafval uit de tuinen waar hij zijn skills mag tonen tot een natuurlijke meststof. Deze kan hij dan op een zeer verantwoorde manier inzetten voor het bevorderen van de groei van alle planten, bomen en struiken in bijvoorbeeld ook uw tuin.

Waarom de Hovenier uit Hoorn inschakelen?

U schakelt Gert-Jan Klercq natuurlijk als uw hovenier omgeving Hoorn in wanneer u zelf geen tijd heeft om uw tuin te onderhouden. Misschien mist u wel de kennis om uw tuin opnieuw te laten aanplanten of rigoureus aan te pakken door deze geheel te vernieuwen. Maar misschien is uw reden wel nog eenvoudiger, u heeft er helemaal geen zin in. Uw hovenier omgeving Hoorn heeft juist alle kennis in huis om van uw tuin uw droomtuin te maken. Hij gaat graag voor u aan de slag. Als hovenier met passie weet Gert-Jan als geen ander welke planten en struiken wanneer bloeien en waar deze het best tot hun recht komen in uw tuin. Maar zelfs voor het maaien van uw gazon, bijvoorbeeld wanneer u wat moeilijker ter been bent, kunt u hem inschakelen. Hij kan u ook de nodige tips geven hoe u het beste uw (eventueel door hem aangelegde) moestuin beregenen moet.

Waarvoor kunt u uw Hovenier uit Hoorn nog meer inschakelen?

Uw hovenier omgeving Hoorn, Gert-Jan Klercq, schakelt u natuurlijk niet alleen in voor het op gezette tijden maaien van uw gras. Deze hovenier omgeving Hoorn is zeer kundig in het ontwerpen van uw tuin en legt deze met alle plezier en met veel passie voor u aan. Daarnaast weet hij als geen ander hoe uw tuin daarna onderhouden moet worden. Maar ook voor het (deels) vernieuwen van uw tuin bent u bij De Noord-Hollandse Tuinman aan het goede adres. Verder kunt u hem natuurlijk inschakelen bij werkzaamheden en /of vragen die betrekking hebben op:

  • vijvers

  • beplanting

  • boomverzorging

  • schuttingen en erfafscheidinge

  • gazon

  • borders

  • tuinterras

  • beregening

  • onkruidbestrijding

Kortom, met Hovenier Gert-Jan Klercq van De Noord-Hollandse Tuinman weet u zeker dat u vakmanschap in huis haalt.

 

Author