Op zoek naar een hovenier in Veenendaal?

Bent u op zoek naar een hovenier in Veenendaal voor uw tuin? Dan zit u bij Exalto Hoveniers Veenendaal aan het goede adres! Door ons in dienst te nemen zal iedere tuin bloeien. U kunt voor meerdere dingen bij ons terecht, bijvoorbeeld het laten maken van een tuinontwerp, of het aanleggen van een tuin of een simpel tuinonderhoud. Wij staan, ongeacht de dienst, gewoon voor u en uw tuin klaar! Laten we wat dieper ingaan is alles wat we voor u en uw tuin kunnen betekenen.

Een tuinontwerp laten maken door dé hovenier in Veenendaal

U kunt door ons, dé hovenier in Veenendaal, dus een tuinontwerp laten maken. Wat houdt het precies in? Het gaat om nieuwe tuinen, of het nu gaat om een oude tuin die helemaal verbouwd gaat worden of een plek waar überhaupt nooit een tuin is geweest maakt niet uit. Iedere nieuwe tuin zal moeten starten met een creatief tuinontwerp. Het maakt ons niet uit of het gaat om een achtertuin van een nieuwbouwwoning met heel veel ruimte, de voortuin van een tussenwoning of juist de oprit van een hoekhuis. Wij zijn erg bedreven in alle verschillende vormen die een tuin aan kan nemen. De eerste ideeën die we hebben schetsen we gewoon op papier, en vanaf dat punt gaan we met uw input verder werken tot we een tuinontwerp hebben dat praktisch en financieel haalbaar is, terwijl het zo veel mogelijk aan uw wensen voldoet.

Tuinaanleg

Dit is de volgende stap, want het ontwerp ligt er en is af. In het ontwerp staat alles van straatwerk tot bloembakken en pergola, alles is nu ingetekend. Na dit punt gaan we verder met de daadwerkelijke aanleg van de tuin. De bloei van uw locatie begint hierna pas. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, u heeft er geen omkijken meer naar. We proberen alles zo goed mogelijk in te plannen dat u geen last heeft van de werkzaamheden, en met duidelijke en heldere communicatie weet u iedere stap van de weg waar u aan toe bent.

Author