Tijdens een hotel management opleiding op het hbo leer je de veranderende markt kennen

Als je een hbo hotel management opleiding wilt volgen, weet je dat deze bedrijfstak voortdurend in beweging is. Niet alleen door de trendverandering, maar ook door de oplopende eisen van consumenten en strikte hygiënevoorschriften. Vind je dit interessant? Volg dan een hotel management opleiding op het hbo bij Linnartz Opleidingengroep. Zij bereiden jou zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen. Bovendien leer je omgaan met alle snelle veranderingen in de branche en deel je de opleiding helemaal zelf in. Deze en alle andere opleidingen, zoals de grafische opleiding, zijn zowel in voltijd als deeltijd te volgen. Schrijf je snel in!

Volg een vol- of deeltijd opleiding hotel management op het hbo

Je hebt een bijbaan in de horeca en merkt dat jij dit in de toekomst ook wel ziet zitten. Of misschien wil jij je wel verder ontwikkelen tot hotelmanager. Volg dan hbo hotel management bij Linnartz Opleidingen groep. Dankzij de complete opleiding met uitgebalanceerd vakkenpakket leer je op je eigen tempo. Wil je een voltijd opleiding volgen door twee dagen of avonden per week naar school te gaan? Of gaat je voorkeur uit naar een deeltijd opleiding waarbij je één avond of dag per week lessen volgt? Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Liever iets anders studeren? Dan is een grafische opleiding, interieuropleiding of een van de andere opleidingen misschien iets voor jou.

Leren op je eigen tempo met een hotel management of grafische opleiding op het hbo

Heb je het diploma van de middelbare school behaald? Of zoek je een nieuwe uitdaging, omdat je jouw huidige werk beu bent? Kies er dan voor om een hotel management of grafische opleiding op het hbo te volgen bij Linnartz Opleidingengroep. Omdat je ervoor kunt kiezen om een aantal extra vakken te volgen of andere modules, deel jij de opleiding in zoals jij dat wilt. Zo leer je op je eigen tempo. Ga je liever in de avonduren naar school, omdat je overdag werkt? Ga je juist liever overdag naar school om ’s avonds te werken? Het kan allemaal als je een opleiding volgt bij Linnartz Opleidingengroep.