Uitstekend onderhoud aan de verpakkingsmachines

Service staat bij Demca centraal. Uw verpakkingsmachine wordt jaarlijks grondig gecontroleerd. Wanneer er tussendoor iets stuk gaat aan uw verpakkingsmachine, kunt u contact opnemen. Er komt snel een monteur bij u langs voor het verhelpen van het probleem. Zo kunt u heel snel weer gebruikmaken van uw verpakkingsmachine, zodat uw productieproces niet te veel hinder ondervindt. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, daarom investeert Demca ook in preventief onderhoud. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Gemakkelijk te gebruiken verpakkingsmachines

De verpakkingsmachines van Demca zijn zeer simpel in gebruik. De machines kunnen daardoor door iedereen worden gebruikt. Ook zijn de verpakkingsmachines gestandaardiseerd. De software is overzichtelijk en werkt voor iedere machine hetzelfde, zodat de verpakkingsmachines van topkwaliteit wereldwijd kunnen worden ingezet zonder opstartproblemen of kinderziektes. Zijn er toch problemen? Vaak kan uw eigen technische dienst deze oplossen met behulp van de ‘explosietekeningen’ waarop ieder onderdeeltje van de machine goed te zien is. Lukt het oplossen van het probleem niet? Natuurlijk helpt Demca u hier graag bij. In veel gevallen kunnen eventuele problemen op afstand worden opgelost. Zo kunt u snel weer aan de slag!

Verpakkingsmachines van topkwaliteit

De verpakkingsmachines van Demca worden gebruikt voor het netjes verpakken van flessen, blikjes, pakjes en zakjes. Verpakkingsmachines zijn er in verschillende varianten. Maar dat is niet het enige. Demca heeft ook een ruim aanbod aan randapparatuur, zodat u zo lang mogelijk gebruik kunt blijven maken van de verpakkingsmachines. Er zijn verschillende verpakkingsmaterialen die u gebruikt in combinatie met de verpakkingsmachines van Demca. U kunt bijvoorbeeld flessen, potten of blikken verpakken in een kartonverpakking. Moeten uw producten verpakt worden zodat ze efficiënt vervoerd kunnen worden zonder veel ruimte in te nemen? Gebruik dan de bundelpakken van Demca. Voor voedingsmiddelen kunt u het beste de folieverpakking gebruiken, of voor bijvoorbeeld koekjes kunt u de luchtdichte flowpacks gebruiken.