Uw tuin nog mooier met een Bobi brievenbus

Veel mensen investeren veel geld aan hun tuin. Ze kiezen voor mooi aangelegde paden en creëeren mooie tuinperken met een combinatie van verschillende planten. Als je huis meer dan 10 meter van de openbare weg af ligt, ben je volgens de wet ook verplicht om een brievenbus binnen die straal van tien meter van de straat te plaatsen. Zo’n buitenbus kan een enorme afbreuk geven aan de mooi aangelegde tuin. Maar als je de juiste brievenbus weet te vinden kan het item juist van toegevoegde waarde zijn en siert het je tuin nog mooier.

 

Bobi brievenbus geeft luxe uitstraling aan jouw tuin

Dus haal die oude groene plastic bus direct weg uit je tuin en vervang dit soort van prullebakje voor een mooie design bus. Eentje die jarenlang mee gaat, zeer stevig is en een prachtige design heeft. We hebben het over een Bobi brievenbus! De naam Bobi is het merk en onder dit merk vallen verschillende soorten luxe brievenbussen. De verschillen onderling zit ‘m niet zo zeer in het design maar in de extra’s. Zo heeft de Bobi Classic een standaard maat en heeft deze zowel de inworpklep als de uitnameklep aan de voorzijde zitten. Dit kan handig zijn als je de brievenbus aan de wand wilt hangen. Wil je ‘m vrijstaand, in combinatie met palen in je tuin of net achter je tuinhek plaatsen? Dan kun je ook voor een Classic B kiezen. De letter B staat in dit geval voor Back. Het postuitname deurtje bevind zich bij dit model aan de achterzijde. Andere varianten op de Classic is de Classic S. Hierbij staat de letter S voor small en wil het zeggen dat dit brievenbusformaat smaller is dan de classic. De Grande daarentegen is een flinke maat groter en is door de wat ruimere brievenbusklep eventueel ook geschikt voor het ontvangen van kleine pakjes. Ga je regelmatig op vakantie en wil je liever niet dat je brievenbus uitpuilt? Dan is dit een zeer geschikt model voor jou!

 

Keuze uit tien ral kleuren

Naast keuze uit verschillende formaten en mogelijkheden kun je ook kiezen uit tien mooie ral kleuren en een rvs variant. De ral kleuren waaruit je kunt kiezen zijn onder andere wit, zwart, antraciet, donkergroen, donkerblauw, groen, blauw, bordeaux rood, helder rood en bruin. Ook de bij behorende brievenbuspalen zijn verkrijgbaar in al deze kleuren. Wat een mooi contrast geeft is een combinatie van een Ral gekleurde grote brievenbus en een RVS statief. Hiermee druk je ook een beetje de prijs. Want rvs is simpelweg niet goedkoop. Zo’n aankoop is uberhaupt niet voordelig. Maar wel een aanrader voor mensen die om een mooie voortuin geven. Die brievenbus is immers het visitekaartje voor de rest van je woning! Waar je dit soort brievenbussen kunt vinden? Online bij bijvoorbeeld Brievenbuswebshop en Yourmailbox. Deze webshops zijn officiële dealers en hebben ook een showroom waar je zo’n bus eerst eens even kunt inspecteren. Je zult dan zien dat het zijn prijs dubbel en dwars waard is. De fabrikant geeft bovendien 5 jaar garantie op het gehele object en dat wil ook altijd wel wat over de kwaliteit zeggen.

Author