Waar kunnen wij de beste houten vloeren vinden?

Laatst zat ik na te denken om een houten vloer te nemen. Ik zit nu samen met mijn partner al bijna 10 jaar in het huis en vind de vloer niet passen bij de sfeer en de meubels die wij hebben staan. Ik had het samen met mijn partner over om te overwegen om een houten vloer te nemen. Maar waar vind je kwalitatief goede houten vloeren voor een goede prijs? Dus onze zoektocht begon naar een bedrijf die houten vloeren verkocht!

Een bedrijf zoeken die kwaliteit houten vloeren verkoopt

Als eerste gingen we in de omgeving kijken of er kleine of grote bedrijven waren die houten vloeren verkochten. We hadden er al een paar op het oog en zijn er ook naar toe gegaan. Na een beetje rondkijken en in gesprek gaan met een medewerker van de bedrijven is het uiteindelijk niet geworden. Ze hadden niet iets wat ons aansprak als vloer. Daarom gingen we naar plan b, het internet. Daar gingen we zoeken naar bedrijven die ons konden helpen. Al snel hadden we wat bedrijven gevonden. Natuurlijk kwamen eerst de grote bedrijven zoals Praxis, Gamma en de Karwei en daarna de specialisten. In de lijst stond een bedrijf die er meteen uitspringt als bedrijf. Dit bedrijf was Bax Houthandel. We waren erg nieuwsgierig en gingen kijken of zij iets voor ons konden betekenen.

Bax Houthandel

We keken op de website van Bax Houthandel naar meer informatie over het bedrijf en de producten die zij verkochten. Al snel werden wij allebei enthousiast van alles wat zij aanbieden en de prijzen. We scrolde door het assortiment en zagen een hele mooie eiken vloer voorbij komen. Het was liefde op het eerste gezicht en we wilden hem zo graag! Dus hebben we meteen besteld. Daarna zouden er een paar medewerkers van Bax Houthandel de vloer bij ons komen aanleggen en natuurlijk de oude eruit halen. Dat hebben ze keurig gedaan en ze deden alles met een lach op hun gezicht. Betere service hebben we niet kunnen krijgen!

Bekijk hun assortiment

Wilt u ook kijken wat ze allemaal te bieden hebben in hun brede assortiment? Bekijk dan alle producten op de website van Bax Houthandel. Daar vindt u ook alle informatie over het bedrijf en de vloeren.