Wandtegels – Zo knapt u uw interieur op!

Wandtegels zijn in de maatschappij al lang niet meer praktische witte tegels voor in de badkamer. Met nieuwe materialen die voor elke ruimte het gebruik van wandtegels aantrekkelijk maakt, kunt u er niet meer omheen. Het gebruik van wandtegels in welke ruimte dan ook brengt simpelweg heel veel voordelen met zich mee. Bekijk direct wat uw voorkeuren zijn en bekijk nu de wandtegels voor welke ruimte dan ook bij Pand 16 op de website, ga naar de showroom om ze in het echt te zien, óf lees rustig verder.

Materialen en ruimtes voor wandtegels

Vergis je niet, het is nog steeds het meest gebruikelijk om (keramische) wandtegels in de badkamer of in het toilet te gebruiken. Dit zijn van oudsher de ruimtes waar wandtegels gebruikt worden, maar met de verschillende nieuwe materialen zijn de andere ruimtes ook zeer geschikt. De materialen die naast het klassieke keramiek en cement tegenwoordig beschikbaar zijn, zijn:

Een grote variatie aan natuursteen

Het flexibele PVC tegels

Natuursteen is topkwaliteit en luxe. Het zijn werkelijk unieke wanden die hiermee gecreëerd worden. Aan de andere kant kunnen wandtegels van PVC ook uw interieur volledig opknappen en zijn ze een stuk goedkoper en tevens isolerend.

Voordelen tegels

Om te vergelijken welke tegels in welke ruimte nou meer voorbeelden bieden worden de klassieke keramische tegels met de nieuwe tegels vergeleken. Deze tegels hebben als voordeel dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, water en viezigheid bestendig zijn; ideaal voor keuken of badkamer. Duidelijk is dat natuursteen meer geschikt is voor woonkamers of slaapkamers. Deze stenen brengen een geweldige atmosfeer met zich mee en geven het interieur een enorme boost wat betreft sfeer en uitstraling. Een materiaal wat dit voordeel ook met zich meebrengt is PVC. Anders dan bij natuursteen werkt PVC tevens isolerend en het is ook te gebruiken in badkamers, omdat het waterafstotend is én gemakkelijk schoon te houden is. Als klapper op de vuurpijl is het grootste voordeel van de wandtegels van PVC materiaal, dat het zeer betaalbaar is. Wilt u zelf zeker weten wat het ideale materiaal wandtegel voor uw ruimte is, ga naar Pand 16, laat u adviseren en ervaar in de showroom de feel van elke wandtegel!

 

https://www.pand16.nl/

Author