Zakelijke coaching

Veel van ons brengen veel van onze tijd door op het werk, zeker wanneer je in een fulltime dienstverband zit. Belangrijk is in ieder geval dat je je zo goed als mogelijk voelt op je werk. Soms kunnen heftige gebeurtenissen zoals een reorganisatie roet in het eten gooien, maar het is goed om te weten dat er begeleiding mogelijk is in de vorm van zakelijke coaching van bijvoorbeeld Carrièrepoort. Klik hier voor meer informatie over reorganisatie. 

Een reorganisatie is iets dat de meeste mensen niet in de koude kleren gaat zitten. Vaker dan eens is een reorganisatie toch een aanleiding tot onzekere tijden waarbij je je plek in het bedrijf ook niet zeker bent, hetgeen dat bij veel mensen natuurlijk voor stress zorgt. Je weet niet of je überhaupt mag blijven of niet, je weet niet waar je anders terecht gaat houden. Voor je eigen ik is het wellicht wel beter om een reorganisatie ook eens als een kans proberen te zien. Kiezen voor een andere benadering kan in die zin beter zijn voor iedereen.

De juiste zakelijke coaching zal er dan ook voor zorgen dat je je in ieder geval het meeste uit jezelf probeert te halen. Want zegt men niet altijd dat je nooit te oud bent om te leren? Waarom dit gegeven dan ten harte nemen en ervoor zorgen dat je alle mogelijkheden aangrijpt die er voor je openliggen? Je hoopt natuurlijk dat je weer op je pootjes terecht komt, maar ook als dat niet zo is moet je er het beste van proberen te maken.

Door te blijven leren en misschien ook opleidingen te volgen, vergroot je namelijk ook je waarde voor andere werkgevers. Mocht je dan toch de reorganisatie niet overleven, dan heb je in ieder geval ook nog andere mogelijkheden om te ontplooien. Geef jezelf daarom altijd genoeg krediet en heb vertrouwen in eigen kunnen.

http://www.carrierepoort.nl