Zo fleur je snel je interieur op

Ben je op zoek naar een goede manier om je interieur wat op te fleuren? Dan kun je met deze handige suggesties dat doel snel bewerkstelligen. Lees snel dit blog over hoe je jouw huis er vele malen gezelliger uit kunt laten zien.

Gebruik kamerplanten

De beste tip geven we gelijk als eerste: zet een paar leuke kamerplanten in je woonkamer. Een plant kan een heel verschil geven aan een interieur. Zo geef je snel een nieuwe look en breng je warmte in de woning. Daarnaast zijn planten ook nog eens goed voor de lucht in een huis. Wij houden zelf erg van een mooie grote kamerplant die achter een meubelstuk geplaatst wordt. Hierdoor ontstaat er een driedimensionaal gevoel van ruimte in jouw huis.

Schilderijen

Of je houdt ervan, of juist niet. Schilderijen aan de muur in je woonkamer. We zien vaak dat er juist of heel veel dingen in woningen aan de muren hangen, of dat mensen juist gaan voor een meer minimalistische look en juist de wanden kaal houden.

Wij houden zelf ook meer van een wat lege indeling en willen een huis niet te druk inrichten. Echter kan een enkel groot schilderij een zeer bepalende factor zijn bij de inrichting van een kamer. Zelf geven wij de voorkeur aan een wat abstracter werk op een industriële achtergrond. Dit creëert een dynamiek en houdt de kamer spannend.

Designmeubelen

In het geval dat je wat meer te besteden hebt en voor een nieuw meubilair gaat, kun je er ook voor kiezen om een meer excentrieke stijl te kiezen voor de meubels die je uitkiest. Pas wel op dat je niet te hard van stapel loopt en je huis transformeert in een futuristisch spektakel.

Wil je meer tips over het inrichten van je huis en inspirerende artikelen van experts lezen? Lees dan verder op het online woonmagazine WoonLust.nl Hier krijg je de laatste nieuwtjes te horen op het gebied van interieur en trends.